SEGÍTÜNK, HOGY BÜSZKE KERTTULAJDONOS LEGYÉL!

  • Hová, mit, hogyan ültess?
  • Hogyan gondozd kedvenc növényeidet?
  • Milyen betegség támadta meg?
  • Kérd ingyenes tanácsadásunkat!

 

HOVÁ? MIT? HOGYAN ÜLTESS?

Biztosan Te is láttál már barátaidnál, ismerőseidnél, vagy nyaraláskor egy csodaszép helyen olyan virágot, cserjét, esetleg díszfát, amit rögtön hazavittél volna a saját kertedbe.
Vannak növények, amik szinte bárhol megteremnek, elélnek, némi gondoskodás fejében, de a legtöbb kényes a talajra, az öntözésre, a napfényre, vagy épp az árnyékra. Van, ami bírja a kemény magyar telet, de például a leandert tél előtt biztonságos helyre kell cipelned.
Válassz gyönyörű tujáink, örökzöldjeink közül, válogass sövénynek, vagy mediterrán kertbe való növényt és szívesen válaszolunk kérdéseidre.

HOGYAN GONDOZD KEDVENC NÖVÉNYEDET?

Mennyi vizet kíván, hányszor kell permetezni, hogyan célszerű metszeni?
Milyen tápoldatot, műtrágyát használj, hogyan védd a fagyástól?
Megtűrik egymást szomszédos növényeid?
Sok-sok kérés merülhet fel benned, joggal.
Mi megismerve elképzelésedet, olyan virágokat, vagy akár fafajtákat ajánlunk, amelyek gondozási igénye megfelelő tudásodnak, idődnek, a kerted fontos tulajdonságainak.

MILYEN BETEGSÉG TÁMADTA MEG?

Pereg a levele, foltos, hullik a gyümölcs, kevés termés, virág nyílik?
Növényeidre számos veszély leselkedik. Vegyszerek, kártevők, kutya, macska, a kemény fagy. Pár éve még ismeretlen betegségek üthetik fel a fejüket, megfertőzve eddig ellenálló fajokat is. Segítünk a helyes növénygondozásban, vagy a hozzáértő növénydoktor felkutatásában.

KÉRD INGYENES TANÁCSADÁSUNKAT!

Elsősorban a nálunk vásárolt és kapható növényekhez tudunk azonnali, ingyenes tanácsot adni. Kérdéseddel bátran fordulj hozzánk akár személyesen, akár emailben, vagy telefonon.
Ha másutt vásárolt, vagy idősebb virág, bokor, fa, örökzöld, sövény, gyümölcsfa betegeskedik, vagy nehezebben beazonosítható probléma áll a kérdésed hátterében, akkor is szívesen válaszolunk, de elképzelhető, hogy hosszabb időt, több energiát igényel a helyes válasz.
Ezért elnézésedet kérjük.

KÉRDEZEK EMAILBEN

A legjobb, ha személyesen jössz el Tószegre, a Mini Kertészeti Árudába, hisz egy kép, vagy néhány szó alapján meglehetősen nehéz korrekt, helyes tanácsot adni. Itt megismerheted aktuális kínálatunkat is.
Barátsággal várunk!